Kefir Naturell 500g

Kefir är en form av kulturmjölk som innehåller en speciell kefirkultur. Det finns många olika varianter av kefir, men framförallt används mjölksyrabakerier som t ex Lactobacillus acidophilius. Kulturen tillsätts i mjölk som har filtrerats för att få en hög proteinhalt och en tjock konsistens. Tack vare sitt innehåll av lactobaciller anses kefir hälsosamt och kan precis som vår kvarg ätas av folk som tränar och söker en hög proteinhalt.

Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

 

Ingredienser

Högpastöriserad och homogeniserad mjölk, kefirkultur, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium lactis.

Näringsvärden / 100 g

Energi
270 kJ/65 kcal
Fett
0,2 g
varav mättat fett
0,1 g
Kolhydrater
4,0 g
varav sockerarter
4,0 g
Protein
12 g
Salt
0,10 g

Allergener

Mjölk

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.